top of page

Moje ozadje

Dotik pove veliko več kot beseda. Dotik je tisti, ki ga čutimo, medtem ko beseda dostikrat izgubi to moč na svoji poti. Prav zato, je bila to prva beseda, ki se je pojavila v mojih mislih, ko sem začela ustvarjati pričujočo spletno stran. Ta pa je nastala z namenom da me spoznate, da se prepričate sami, če je res dotik močnejši od besede.

Masirati sem začela pred nekaj leti, ko sem se srečala sama s sabo in od takrat naprej ni več poti nazaj. Občutek, ki ga imam ko masiram in tisti, ko pogledam človeka po kocu masaže je nepopisen. Zato sem se odločila da pač dam, kar imam. Če je lepo meni, je lahko lepo tudi tistim, katerih se bo dotaknila moja dlan.

Masiram TuiNa in Švedsko masažo, refleksno masažo stopal po teoriji 5. elementov ter izvajam Reiki terapije. Vse skupaj pa se odvija v prijetni atmosferi in pristop je prilagojen vsakemu posamezniku. Velikokrat si želimo, da bi bili ljudje okoli nas srečni in da bi jim lahko pomagali pri tem, vendar pa se za tem skriva resnica, da moramo vso to ljubezen in skrb najprej dati sebi. Zato naredite nekaj zase, za svoje telo, za svojo dušo.

 

Naj bodo naša življenja ples ...

jst_benetke_edited.jpg

Moj pristop

Za mene masaža ni le tehnika, temveč komunikacija dveh duš preko dotika. Masažna tehnika je le orodje, da vam jaz lahko dam tisto kar vi potrebujete. Kaj to je, pa je za vsakega drugače. Niti en človek ni podoben drugemu, zato je pristop popolnoma individualen.

Kratkemu pogovoru, sledi masaža ali terapija, ki ustreza prav vam. Glede na vaše psihično, čustveno in fizično stanje se pogovorimo o pristopu, ki bo za vas najustreznejši in bo tudi odgovarjal vašemu življenjskemu stilu.

Če se pokaže potreba ali želja, pa nudim tudi individualno svetovanje oziroma pogovor, ki lahko dostikrat pripomore k razrešitvi fizičnih težav, kot so bolečine in bolezni.

Massage bed
bottom of page