top of page

Hiša sprostitve KALi, je spletna stran, ki omogoča spletne rzervacije in plačilo storitev. Upravlja jo podjetje Maja Bremec s.p., Kranjska cesta 2, 4240 Radovljica, matična št.: 8727872000, davčna št.: 44536534, in je hkrati ponudnik e-storitev. Splošni pogoji poslovanja so sestavljeni upoštevajoč zakonske obveznosti o varstvu potrošnikov, varovanju osebnih podatkov in e-poslovanju.


Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine, pravice in obveznosti uporabnika (v nadaljevanju tudi: kupca, naročnika) in trgovine ter urejajo poslovni odnos med njima.


Kupca in ponudnika zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

Kontakt, delovni čas lokacija izvajanja storitve
Če potrebujete dodatne informacije ali pomoč pri spletni rezervaciji, uporabi spletne strani, preklicu rezervacije storitve ali prenaročanju, se lahko obrnete na nas preko e-naslova: info@hisasprostitve-kali.com. Odgovorili bomo v najkrajšem možnem času. Za vse informacije glede rezerviranega termina se prosimo, sklicujte na datum in uro storitve, ki ste jo rezervirali. Podatke najdete v sporočilu, ki ste ga prejeli na vaš elektronski naslov.


Spletno rezervacijo lahko opravite kadarkoli, vaša naročila pa so v fizični obdelavi v času delovnika Hiše sprostitve KALi.


Če želite vašo rezervacijo opraviti osebno, lahko to storite v delovnem času in na naslovu Hiše sprostitve KALi, Kranjska cesta 2, 4240 Radovljica ali na telefonski številki 040 579 595.

Dostopnost informacij
Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:
* identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra)
* kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta)
* bistvene značilnosti storitve
* vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene, razvidno mora biti ali že vsebujejo davke
* način plačila
* časovno veljavnost ponudbe
* rok, v katerem je še možno odstopiti od rezervacije
* pojasnjen mora biti postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Cene storitev na spletu
Cena označena obstoritvi je redna cena posamezne storitve. Po 1. odstavku 94. člena nismo zavezanci za DDV. Vse cene so v evrih.
Cene veljajo v trenutku oddaje rezervacije in nimajo v naprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila s tukaj navedenimi načini plačila, pod navedenimi pogoji.
Cena je lahko znižana v primeru dnevnih, mesečnih ali posebnih akcij. Znižane cene nimajo vnaprej določene veljavnosti.
V izjemnih primerih se lahko zgodi, da je cena artikla napačna ali se spremeni med obdelavo rezervacije. v teh primerih bo Hiša sprostitve KALi, naročnika o tem takoj obvestil na posredovan e-naslov in mu omogočil odstop od rezervacije, ki ga mora kupec pisno sporočiti na ponudnikov naslov ali na kontaktno e-pošto v zakonskem roku 15 dni.


Prijava v spletno stran
V spletno stran Hiša sprostitve KALi, se za opravljanje rezervacije termina ni potrebno prijavljati, lahko pa to storite, če želite ustvariti svoj račun. Če želite opraviti zgolj rezervacijo, morate le vpisati zahtevane podatke ob potrditvi rezervacije.


Naročanje
Ko v razdelku Rezerviraj svoj termin izberete željeni termin storitve, sledite navodilom. Ta vas po korakih vodijo od izbire storitve, datuma in ure izvajanja storitve, do vnosa potrebnih podatkov za kontakt in plačilo ter končne potrditve rezervacije. Rezervacije ni mogoče zaključiti, če ne obkljukate možnosti, da ste prebrali oz. ste seznanjeni s Splošnimi pogoji poslovanja. Rezervacija storitve je opravljena, ko na vaš vneseni e-naslov prejmete sporočilo z obrazcem Hvala za vašo rezervacijo, ki vsebuje podatke o rezervaciji, morebitnem plačilu. Storitev je mogoče plačati vnaprej ali pa osebno po opravljeni storitvi v Hiši sprostitve KALi.

 

Veljavnost ponudbe
Pri nakupu veljajo cene v trenutku opravljene rezervacije. Cene na spletni strani se lahko spremenijo brez predhodega obvestila. Slike so lahko simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja.
Cene ponudbe veljajo 3 dni.

 


Pravica do odstopa od rezervacije

O nameravanem odstopu od pogodbe nas mora kuper obvestiti najkasneje v roku 48 ur pred izvajanjem storitve na e-naslov info@hisasprostitve-kali.com ali po telefonu na številko 040 579 595.


Če je potrošnik odstopil od pogodbe, mu mora podjetje vrniti opravljeno plačilo za rezervacijo, vendar ima pravico odšteti znesek provizije v primeru kartičnega plačila. Vračilo plačil mora podjetje opraviti takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v petnajstih (15) dneh po prejemu sporočila o odstopu pogodbe.Izdaja računa in način plačila
Ponudnik v primeru opravljene rezervacije brez plačila izda račun po opravljeni storitvi v Hiši sprostitve KALi, z razčlenjenimi stroški. V primeru vnaprejšnjega kartičnega plačila na spletni strani www.hisasprostitve-kali.com, pa kupec prejme račun v elektronski obliki na svoj e-naslov.Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred potrditvijo rezervacije. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.Varovanje osebnih podatkov
Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil.
Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani ali pokazani tretjim osebam.
Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila, računov in ostalo potrebno komunikacijo ter morebitno občasno pošiljanje informativnega/oglasnega gradiva.
Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla svojega e-poštnega naslova.


Oglasna sporočila
Oglasna elektronska sporočila morajo vsebovati naslednje sestavine:
* jasno in nedvoumno morajo biti označena kot reklamna sporočila
* pošiljatelj mora biti jasno razviden
* različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, morajo biti označene kot takšne.
* željo uporabnika, da ne prejemajo reklamnih sporočil, je potrebno spoštovati
Oglasna sporočila lahko prejemate, če ste opravili rezervacijo na naši spletni strani ali ste izrazili željo po obisku v Hiši sprostitve KALi. Uporabnik se lahko kadarkoli pisno odjavi od prejemanja informativnega/oglasnega gradiva tako, da na kontaktni e-naslov ponudnika info@hisasprostitve-kali.comi ali naslov Hiša sprostitve KALi, Maja Bremec s.p., Kranjska cesta 2, 4240 Radovljica pošlje sporočilo z zahtevo po prenehanju prejemanja omenjenega gradiva in navede kontakte, na katere to gradivo prejema.

Komunikacija
Z uporabnikom sme ponudnik stopiti v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu prvi izrecno ne nasprotuje.


Pritožbe
Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik mora postaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže po elektronski pošti. Ponudnik mora v petih (5) delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščati o poteku postopka.
Vašo pritožbo lahko oddate na naslov info@hisasprostitve-kali.com ali pisno na Hiša sprostitve KALi, Maja Bremec s.p., Kranjska cesta 2, 4240 Radovljica.


Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.


Hvala za vaše zaupanje!

bottom of page