top of page

KLASIČNA MASAŽA

Švedska oziroma klasična masaža je primerna za vsakogar. Tako za sprostitev, kot tudi za odpravljanje manjših napetosti, sproščanje zatrdelih mišic ali obuditev ohlapnih.

Uporabljajo se tehnike gentenja, gladenja, vtiranje, udarjanje in tresenje, ki skupaj in v primerni kombinaciji pospešujejo krvni pretok in naravna posledica tega je povečana odpornost vašega organizma. 

 

Počutili se boste sveže in sproščeno, vaše mišice pa bodo prožne in polne energije.

Massage

TUI NA MASAŽA

TuiNa je ime za obliko masaže, pri kateri maser z različnimi tehnikami sprošča ali aktivira mišice. Poleg površiske sprostitve, pa je TuiNa tehnika, s katero odpiramo meridiane (energetske kanale) in s tem sprostimo pretok energije po celem telesu. Posledica je psihično in fizično ravnovesje, več energije in občutek lahkotne sproščenosti. Odpravljanje težav (fizične in psihične bolečine) pa je le logočna posledica.

MASAŽA CELEGA TELESA (60 min)

Masaža celega telesa zajema noge, roke, trebuh, prsni koš, hrbet in glavo, zato traja od 90 do 120 min. Odvisno od posameznikovih potreb.

 

TERAPEVTSKA MASAŽA (40 min)

Terapevtska masaža se osrdotoča na en predel telesa, kjer so se pojavile težave, zato je krajša in intenzivnejša. Pred začetkom tretmajev se pogovorimo in določimo način in število tretmajev, ki so potrebni za vzpostavitev ravnovesja v vašem telesu.
 

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL PO TEORIJI 5. ELEMENTOV (40 min)

Kitajska refleksna masaža se rahlo razlikuje od klasične reflekoterapije, saj izhaja iz teorije 5. elementov. Vsak izmed naših organov namreč pripada enemu od elementov in ko vzpostavimo zdravo ravnovesje med elementi, se energetsko uravnovesi tudi delovanje notranjih organov, ki med seboj komunicirajo. Zato je refleksna masaža stopal priporočljiva za prav vsakega. Tudi v primeru, ko so bolečine premočne za masažo, se lahko izognemo direktnemu kontaktu in težave odpravimo z refleksno masažo stopal. 

Massage bed

REIKI

INDIVIDUALNO SVETOVANJE

shutterstock_155790596-5_edited.jpg

Reiki je terapija, ki deluje na celotno telo in na vseh nivojih. Terpaevt s polaganjem rok omogoči pretok univerzalne energije ljubezni. Ta postopoma mehča nakopičeno energijo, ki v telesu dela zastoje in povzroča bolečine, bolezni, stanja ali ko se počutimo izčrpani. 

Ker Reiki terapija deluje tudi na globje nivoje, se sčasoma začnejo kazati tudi nezavedni miselni vzorci in se začnejo sproščati čustva. Ko le ta ozavestimo in zavestno izpustimo se lahko osvobodimo in zaživimo novo življenje.

Reiki Treatment

Ob vsaki terapiji ali masaži, se ob sproščanju mišic, sproščajo tudi čustva. Zato je velikorat potreben globji vpogled in pogovor, da se ta čustva lahko ozavesti, spusti in osvobodi. S tem se lahko skupaj podamo tudi na pot ozaveščanja in spreminjanja ustaljenih prepričanj in misli, ki jih stalno ponavljamo in si s tem onemogočamo premik naprej. Ko se zavestno osvobodimo in spremenimo svoj način razmišljanja, se tudi zavemo, da smo mi kreatorji svojega lastnega življenja, kar nam daje moč in svobodo, da si ustvarimo takšno življenje, kot smo si ga vedno želeli.

bottom of page