top of page

Kako še lahko zgradimo lastno vrednost

Tukaj je nekaj dodatnih vpogledov in znanja na temo lastne vrednosti:

  • Lastna vrednost ni isto kot samospoštovanje. Medtem ko se samospoštovanje nanaša na to, kako pozitivno se počutimo o sebi, je lastna vrednost globlji občutek inherentne vrednosti in vrednosti.

  • Lastne vrednosti ne določajo zunanji dejavniki, kot so dosežki, status ali videz. Namesto tega gre za notranji občutek vrednosti in vrednosti, ki prihaja od znotraj.

  • Gradnja lastne vrednosti je stalen proces, ki zahteva redno samorefleksijo, skrb zase in sočutje do sebe.

nariši si mavrico
  • Primerjanje sebe z drugimi lahko škoduje naši lastni vrednosti. Namesto tega se lahko osredotočimo na lastne edinstvene prednosti in lastnosti.

  • Gradnja lastne vrednosti lahko pozitivno vpliva na mnoga področja našega življenja, vključno z našimi odnosi, kariero in splošnim dobrim počutjem.

  • Negovanje hvaležnosti je lahko učinkovit način za povečanje lastne vrednosti. Če se osredotočimo na pozitivne vidike svojega življenja, lahko okrepimo svoj občutek vrednosti.

  • Gradnje lastne vrednosti lahko vključuje soočanje s preteklimi travmami in negativnimi izkušnjami ter delo z njimi. Iskanje strokovne pomoči pri terapevtu ali svetovalcu je lahko dragocen korak k ozdravitvi in ​​rasti.


Če si želiš resnično zgraditi svojo lastno vrednost, verjeti, da ti pripada vse lepo tega življenja, da ti pripada vse obilje tega sveta, da si vredna ljubezni, radosti, sreče, veselja, zadovoljstva, ...lepih odnosov, in da lahko vse to v svoje življenje prikličeš sama, potem klikni na spodnjo povezavo in si oglej kako ti lahko pri tem pomagam.

Tudi sama sem namreč dolga leta gradila svojo vrednost, šla po poti od čiste nevrednosti, do tega, da danes svoje znanje dajem naprej in pomagam drugim. Vse to znanja, vaje in tehnike pa sem zapakirala v več oblik, dostopnih tudi tebi. Poišči svoj način na spodnji povezavi in tudi ti izgradi svojo lastno vrednost ter si dovoli vzeti, kar ti priprada.


Upaj si stopiti na svojo pot!


10 views0 comments

Comentários


bottom of page