top of page

Prihaja NEPOZABEN dogodek za ženske!
Moč Ženske Povezanosti

bet-naturalness-beauty-is-you_CMYK_300dpi.jpg
Logo bel_roza podlaga.png

Spoznaj ekipo!

Vabiva te, da naju malo bolje spoznaš. Sva Maja in Petruša, mamici, ženski,hčerki, prijateljici, ... dve duši, ki želiva dati naprej to kar čutiva, to kar nosiva v sebi.

Trenutno ni dogodkov

Najina zgodba ...

Spoznali sva se čisto po naklučju - no, če ta sploh obstajajo - jaz menim da ne!

Ne, prvi kontakt ni bil eksplozija povezave in čudovitih občutkov povezanosti, veš tistega - "kot da se poznava že celo življenje". Ne - nekje v sebi sva obe čutili nekakšen odpor druga do druge, nekaj kar nas navadno odvrne od tega, da bi imeli globji odnos s tem človekom.

Pa sva si dali prostor, možnost. Obe sva vedeli, vsaka pri sebi, da so ti občutki, ki sva jih doživljali, le en del nečesa starega, nekaj kar je privrelo na plan, ne da bi želeli, pod vplivom pritiskov popolnoma vsakdanjih življenskih situacij. In ko sva si dali prostor, ko sva si dali možnost, je energija stekla. Šele takrat sva se videli, slišali in samo zato, ker sva si dali prostor, sva se lahko povezali.

Kljub temu, da po tem dogodku nisva preživljali skupaj celih popoldnevov, pa je med nama ostala nekakšna vez, nit, ki se zaradi spoštovanja, ki ga imava druga do druge, do danes ni pretrgala.

Nasprotno - ojačala se je. In to do te mere, da sva skupaj zapluli v ustvarjanje dogodka, kateremu priča si danes ti.

Na začetku nas je bilo več. Zdaj sva jaz in ona, ona in jaz. In verjameva, da nas bo še veliko, veliko več.

Pa ne zaradi posla, dogodka samega - ne. Zaradi povezanosti med nami. Zato, da si izmenjamo to kar nosimo v sebi, da se povežemo s sabo in druga z drugo, da s tem ko damo prostor ženski v sebi, damo tudi prostor drugim ženskam, da so popolnoma svobodne točno take kot so, edinstvene, divje ženske. In ja, naša moč je v tem, da svoje male moči združimo, da odpremo srca in pustimo da steče ta brezmejna ljubezen med nami, ki bo naredila svet lepši. Pa ne lepši zaradi iluzije "miru na svetu", temveč zaradi odločitve da smo najboljše verzije sebe z vsakim dejanjem, besedo, mislijo. Da damo to kar je najboljše v nas naprej naslednjim generacijam, skupaj z znanjem in svobodo biti popolnoma to kar smo, srečni, radostni v kreiranju tukaj in zdaj. Da preidemo v višjo frekvenco, delujemo iz nivoja popolnega zavedanja svojega obstoja ter z vso polnostjo le tega izkušamo skupaj. Vsega je namreč dovolj za vse in tudi nas je več zato, da bivamo in delujemo skupaj z vsem kar smo v najvišje dobro vseh.

Vabiva vas, da skupaj naredimo korak proti novi resničnosti za nas in vse duše, ki so se utelesile kot naši otroci, vnuki ter vse, ki še pridejo in tudi vse, ki so ta del izkušanja že zaključile.

Preberi si več o dogodku, ki ga pripravljava s klikom na gum "Pridruži se!"

Če še nisi priepričana, pa bi si vseeno rada zagotovila mesto, in bila obveščena o dogajanju, potem klikni spodaj in se prijavi na čakalno listo.

Ko bo čas, da se prijaviš na dogodek, te o tem obvestimo:

Kaj te
čaka na dogodku?

  • Znanje, tehnike, orodja, ki ti bodo pomagale pri spoznavanju notranjega sveta in spreminjanju zakoreninjenih prepričanj
  • Meditacija in ples
  • Povezovanje s sabo in drugimi ženskami
  • Delavnica - praktična uporaba znanja TAKOJ!
  • Objemi s Petrušo
  • Gostja: (povemo kmalu)
  • Varstvo in animacija za otroke
  • Hrana & Pijača
  • Sprostitev & PRESENEČENJA!
 
Zelo zelo drobrodošlo je, da pridete mame in hčere skupaj!

Če še nisi priepričana, pa bi si vseeno rada zagotovila mesto, in bila obveščena o dogajanju, potem klikni spodaj in se prijavi na čakalno listo.

Ko bo čas, da se prijaviš na dogodek, te o tem obvestimo:

bottom of page